luni, 20 februarie 2012

Ce vă aduce 2012, anul Dragonului de apa


ŞOBOLAN
Nici anul acesta, la fel precum cel precedent, nu va fi unul uşor pentru voi, deoarece în 2012 sunteţi vulnerabili la îmbolnăviri şi afecţiuni de tot felul. Totuşi, aveţi parte de sprijinul aliatului vostru astrologic, Dragonul, care guvernează anul, aşa încât v-aţi putea bucura de noroc şi succese pe alte planuri. Pentru a vă proteja împotriva stelei bolilor care vă domină astrograma, purtaţi asupra voastră ca amuletă un pandantiv cu un Wu Lou auriu şi etalaţi în nordul livingului clopoţei de vânt cu 6 tije metalice goale pe dinăuntru. În general, aveţi cât mai multă grijă cu privire la stilul de viaţă şi nu faceţi excese.

BOU
2012 se poate dovedi un an al împlinirilor şi realizărilor de tot felul pentru voi, iar Focul din astrograma voastră vă animă şi vă hrăneşte elementul intrinsec zodiei, Pământul. Dacă vă doriţi noroc de prosperitate şi bogăţie, etalaţi o broască cu 3 picioare în colţul diagonal opus uşii de la intrare sau în sectorul nord-estic al livingului. În schimb, dacă sunteţi singuri de ceva vreme şi doriţi să vă găsiţi sufletul pereche, activaţi norocul florii de piersică, dispunând un cal din cristal roşu în sudul dormitorului.

Tigru:
Un an modest în care sunt şanse mari să facă investiţii nerentabile, să piardă bani. Ar putea să fie părăsit de prieteni, să se despartă de fiinţe dragi. Va fi vulnerabil la influenţe nefaste, aşa că un sfat util este să caute cât mai mult locurile liniştite, iar implicarea să fie minimă.
Iepure:
Se întrevăd şanse de fericire, dar una moderată. Principalele ocupaţii ar fi cele de pe lângă casă, dar nici cariera nu trebuie lăsată la urmă. Va avea câştiguri financiare modeste, dar care-l vor mulţumi, mai ales că, per anasamblu, ce primeşte va fi mai mult decât ce va cheltui. Ca şi boul, va cunoaşte oameni importanţi care-l vor ajuta în viitor.

Dragon:
Un an foarte bun în care va avea numeroase motive de bucurie. Promovări, succese, bani, se adună uşor pentru Dragon, doar este anul lui, nu? Agitaţia din jurul său îl va ţine totuşi într-o alertă continuă şi intensă, fapt care îl va obosi peste măsură.

Şarpe:
Un an dificil în care nu trebuie să se aştepte nici la promovări în carieră, nici la câştiguri financiare deosebite. Va fi invidat şi bârfit de rude şi colegi, iar vara va fi pentru şarpe un moment tare dificil, cu multe necazuri. Spre toamnă însă, lucrurile vor intra pe făgaşul normal.

Cal:
Un an amestecat în care afacerile în curs şi nearanjate îi vor pune răbdarea la grea încercare. Grijile adunate de-a lungul ultimilor doi ani îi pot declanşa anumite probleme de sănătate. Dar nu trebuie să se aştepte numai la rele. Soarele va ieşi din nori şi-l va încălzi bine, aducându-i noi prietenii, iar duşmanii se vor rări simţitor.

Oaie:
Un agitat, dar sobru. Câştigurile financiare vor fi la limită, şi, în ciuda unor dispute aprige, va avea norocul să nu piardă vreuna şi să scape de scandaluri sau altă nenorociri. Va face cu greu rost de bani, dar va ieşi admirabil din orice furtună. Nu se întrevăd schimbări radicale.

Maimuţă:
Un an amestecat, mai mult greu, decât uşor. Să nu se aştepte la câştiguri financiare deosebite, va câştiga mai mult experienţă, decât bani. Va avea capul plin de griji, va sta mai mereu într-o mare tensiune şi va trebui să facă faţă unor cheltuieli majore, iar ca să se salveze va renunţa la anumite planuri. Un an în care va trebui să fie vigilentă şi să înveşe mult. Nu trebuie să rişte, nici să speculeze

Cocoş:
Un an foarte bun şi prosper. Succesul îi va surâde mereu, astfel încât va reuşi să câştige poziţii de top la serviciu, transformându-şi lejer destinul. Acasă va fi linişte, sănătatea perfectă, iar spre final se întrevăd baluri, nunţi sau naşteri. Singurele umbre vor fi generate de anumite frustrări sau de oboseală.

Câine:
Un an dificil în care va trebui să se străduiască foarte mult pentru a-şi mennţine forma, plus că va avea de luptat des în afara competiţiei. Pentru că va fi permanent obosit, duşmanii vor profita de slăbiciunile sale. Trebuie să stea cuminte, să nu fie agresiv, să-şi recupereze forţele şi să caute aliaţi puternici. Abia spre iarnă va ieşi soarele pe strada lui, dar până atunci să aibă grijă că este predispus la boli contagioase sau infecţii.

Mistreţ:
Un an bun, liniştit, în care va ieşi în evidenţă. Va beneficia de sprijinul unor oameni puternici, cu bani, şi va câştiga recunoaştere şi respect din partea tuturor. Viaţa de familie va fi calmă, dar să aibă grijă că ar putea avea unele probleme de sănătate sau de pierderea unor bunuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu